-
ΓΑΒΡΟΣ
Ευεργετική επίδραση στην πίεση, η κατανάλωση του μειώνει τα τριγλικερίδια, καταπολεμά το έλκος και μειώνει την χοληστερόλη.
-
ΓΟΠΑ
Πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας. Περιέχει τα απαραίτητα για τον οργανισμό μας αμινοξέα καθώς και ασβέστιο, φώσφορο και ιώδιο.
-
ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟ
Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες -
ΚΟΛΙΟΣ
Βιταμίνη D, η οποία μπορεί να αποτελέσει πρόληψη
εναντίον της κατά πλάκας σκλήρυνση, οστεοπόρωσης και καταγμάτων. Επίσης βοηθάει στην άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού κατά του καρκίνου. -
ΣΑΥΡΙΔΙ
Τρώγοντας σαυρίδια εξασφαλίζεται για τον οργανισμό σας ασβέστιο, κάλλιο, μαγνήσιο, σελήνιο, σίδηρο και φώσφορο. Η λήψη των παραπάνω διατηρούν υγιή τα αιμοφόρα αγγεία και δρουν σαν αντιθρομβωτικός παράγοντας αίματος.
-
ΣΚΟΥΜΠΡΙ
Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία προστατεύουν από θρομβώσεις και μειώνουν την “κακή” χοληστερίνη.
-
ΦΡΙΣΣΑ
Ω-3 λιπαρά, η κατανάλωσή της μειώνει την χοληστερόλη, δρα ευεργετικά στην μείωση της πίεσης, στο καρδιοαγγειακό μας σύστημα και την απόφραξη αρτηριών.