• ΓΑΒΡΟΣ

    ΓΑΒΡΟΣ

    Ευεργετική επίδραση στην πίεση, η κατανάλωση του μειώνει τα τριγλικερίδια, καταπολεμά το έλκος και μειώνει την χοληστερόλη.

  • ΓΟΠΑ

    ΓΟΠΑ

    Πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας. Περιέχει τα απαραίτητα για τον οργανισμό μας αμινοξέα καθώς και ασβέστιο, φώσφορο και ιώδιο.

  • ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟ

    ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟ

    Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες
  • ΚΟΛΙΟΣ

    ΚΟΛΙΟΣ

    Βιταμίνη D, η οποία μπορεί να αποτελέσει πρόληψη 
    εναντίον της κατά πλάκας σκλήρυνση, οστεοπόρωσης και καταγμάτων. Επίσης βοηθάει στην άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού κατά του καρκίνου.

  • ΣΑΥΡΙΔΙ

    ΣΑΥΡΙΔΙ

    Τρώγοντας σαυρίδια εξασφαλίζεται για τον οργανισμό σας ασβέστιο, κάλλιο, μαγνήσιο, σελήνιο, σίδηρο και φώσφορο. Η λήψη των παραπάνω διατηρούν υγιή τα αιμοφόρα αγγεία και δρουν σαν αντιθρομβωτικός παράγοντας αίματος.

  • ΣΚΟΥΜΠΡΙ

    ΣΚΟΥΜΠΡΙ

    Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία προστατεύουν από θρομβώσεις και μειώνουν την “κακή” χοληστερίνη.

  • ΦΡΙΣΣΑ

    ΦΡΙΣΣΑ

    Ω-3 λιπαρά, η κατανάλωσή της μειώνει την χοληστερόλη, δρα ευεργετικά στην μείωση της πίεσης, στο καρδιοαγγειακό μας σύστημα και την απόφραξη αρτηριών.